Fr, Tidningen Husdjur.

Ungdomsdiplomet 2017 till

Linda Hedström, Skottorps säteri, Laholm

Tidningen Husdjur, Ladugårdsförmännens Riksförbund och Naturbrukets yrkesnämnd delar varje år ut ett Ungdomsdiplom. Genom detta ska ungdomar som arbetar med lantbrukets djur uppmärksammas.

I år går Ungdomsdiplomet till Linda Hedström, Skottorps säteri, Laholm. Priset delas ut tisdagen den 17 oktober, kl 15.00 på Skottorps säteri.

Linda Hedström är 23 år och har huvudansvar på Skottorp för alla kalvar som föds där. Kalvhälsan har väsentligt förbättrats sedan hon började arbeta i besättningen och hon är dessutom en god arbetskamrat – en framtida årets djurskötare!

Linda Olsson får diplomet med motiveringen:

”Linda Hedström stortrivs som sin roll som ansvarig för de 800 kalvar som föds per år på Skottorps säteri, i södra Halland. Hon är målinriktad och det har gett resultat. Samtidigt är hon en mycket god arbetskamrat.  Kalvhälsan har förbättrats väsentligt under den tid hon arbetat i besättningen. Hon har ett mycket gott djuröga och hon har ambitioner att ytterligare förbättra kalvhälsan. ”

Välkommen att delta vid prisutdelningen! För mer information kontakta Britt-Marie Jafner, chefredaktör tidningen Husdjur, telefon 072-241 75 17.

Nerladdning av pressfoton kommer vara möjligt från och med tisdagen den 17 oktober på www.husdjur.se

På torsdag den 19 oktober kommer priset till Årets Djurskötare att delas ut i Vara–trakten, mer information i kommande pressmeddelande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *